[vc_row][vc_column][vc_empty_space][ultimate_heading main_heading=”Informatie over rijlessen” heading_tag=”h1″ alignment=”left” main_heading_font_size=”desktop:24px;” main_heading_line_height=”desktop:34px;” sub_heading_line_height=”desktop:26px;” main_heading_margin=”margin-bottom:10px;” sub_heading_margin=”margin-bottom:10px;”]Starters-les voor volwassenen:

Je bent nooit te oud om te starten met paardrijden! Volwassenen die willen leren rijden geven wij het liefst een aantal privélessen. Zo kunnen we de basis goed uitleggen en kun jij ervaren of je paardrijden leuk vindt. Na enkele privélessen ben je in staat om:

· Je paard zelf te poetsen/opzadelen
· Met een paard lopen
· Het paard sturen
· Gas geven
· Remmen
· Een klein drafje te maken

Wanneer je dit kunt bent je in staat om met een groepsles mee te doen. Natuurlijk kun je ook lekker door gaan met privélessen wanneer dat je voorkeur heeft.

Kids-introductiepakket:

Speciaal voor kinderen vanaf 6 a 7 jaar hebben we een zogenaamd Kids-introductie pakket ontwikkeld.
Dit zijn 5 privelessen van een half uur.
De eerste les wordt je wegwijs in de Manege gemaakt en leer je hoe je moet poetsen en opzadelen.
De volgende 4 lessen van een half uur krijg je privéles.
Na afloop kun je doorstromen naar de groepslessen of kun je er mee stoppen als je het niet leuk vindt of als je angstig bent.

Groepslessen:

Iedere dag van de week, met uitzondering van de zondag, zijn er groepslessen.
Dit zijn lessen met maximaal 8 personen.
De lessen duren 60 minuten. De pony- en paardrijlessen op Manege De Buitenwijck staan onder deskundige leiding van gediplomeerde instructeurs en worden gegeven in de binnen- buitenbak.
Als het weer het toelaat gaan we ook regelmatig onder een les op buitenrit.
Na de les is er gelegenheid om met de groep een hapje en drankje te nuttigen in de gezellige kantine.
Kom gerust een keer langs om een les te bekijken of maak een afspraak voor een proefles.

Western les:

Op woensdagavond zijn er western-rijlessen.
Western is ontstaan door het werk van de cowboy, die door het werken met vee de beschikking moest hebben over een paard dat ontspannen, rustig, werkwillig en meedenkend was.
Uiteindelijk is hier een rijstijl uit ontstaan en wordt het niet alleen in Amerika maar ook in de rest van de wereld uitgevoerd.
Kom deze afwisselende en snel opkomende tak van sport bij ons proberen, en merk hoe leuk en tegelijk ontspannend deze sport kan zijn ![/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][ultimate_heading main_heading=”Prijslijst” alignment=”left” main_heading_font_size=”desktop:24px;” main_heading_line_height=”desktop:34px;” sub_heading_line_height=”desktop:26px;” main_heading_margin=”margin-bottom:10px;” sub_heading_margin=”margin-bottom:10px;”][/ultimate_heading][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_single_image image=”2135″ img_size=”” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]